Slavic Assistance Center

Славянский Центр Помогает Всем!

You are here:

Любов Божа до нас з'явилася тим, що Бог Сина Свого Однородженого послав у світ, щоб ми через нього жили. 1 Івана 4,9

Печать PDF

Той факт, що Бог послав Свого Однородженого Сина в цей світ, є загальновідомим в усьому християнстві. Однак, як мало людей усвідомлює величезне значення цієї події! Із нашого сьогоднішнього вірша чітко видно, що усі, хто не отримав справжнє божественне життя, – духовно мертві в Божих очах. Хоча, з року в рік, усі вони святкують день народження Спасителя, для себе вони не взяли нічого корисного ні з Його приходу в цей світ, ані з Його смерті на хресті замість нас. Вони й далі продовжують жити своїм грішним життям, задовольняючись формальними проявами християнства, так ніколи й не довідавшись про ту велику силу, яку дає нам віра в Сина Божого. Про таких людей Бог говорить, що вони живуть і мають імена, проте, всі вони - мерці. ( Об'явлення 3:1-2; Тимофія 3:5)
Чому ми так часто зустрічаємо цих людей саме серед так званих послідовників християнської віри? Та тому, що вони просто не прийшли самі особисто до Спасителя, до Ісуса. Тільки ті, хто прийшли до Нього, визнавши себе великими грішниками, і покаялись у всіх своїх гріхах і провинах, можуть отримати користь від того, що колись Ісус прийшов у цей світ. Бо хто вірить у Нього і в його довершений подвиг на хресті, той отримує від Бога вічне життя.
Любий читачу, ми молимося за те, щоб твої очі нарешті відкрилися, і ти побачив, як далеко ти заблукав, а разом з тим, і той єдиний шлях до порятунку від гніву Господнього на суді. У Своїй милості Бог Сам приготував цю стежку для тебе. Стань, і задумайся на хвильку, який мир і спокій у голові і в серці зможе принести тобі цей день спасіння.

 

Видео раздел

Посетите нашу страницу на Facebook

БУДЬТЕ ОСТОРОЖНЫ!